Administratieve diensten

We hebben heel wat mensen in dienst die ons administratieve diensten beheren.Deze mensen zorgen voor een volledige administratie in eigen beheer.

  • Afdeling boekhouding zorgt voor de volledige verwerking van alle binnen- en buitengaande boekhoudkundige documenten en de wettelijke aangiften en afsluitingen in samenwerking met een gekend accountancykantoor.
  • Afdeling opvolging klanten en toestellen heeft tot doel de afrekeningen van de kassiers bij de klanten voor te bereiden en nadien te controleren, zij zorgen tevens voor de correcte facturatiegegevens  voor de boekhouding en controleren steeds of de klanten over de nodige vergunningen beschikken en de waarborgen en bijdragen werden voldaan, is dit niet het geval dan verstrekken zij de nodige informatie en hulp aan de klanten om problemen te voorkomen.
  • Afdeling I.T. staat in voor het up-to-date houden van al onze toestellen en het ganse informatica-systeem van het bedrijf en zorgt er tevens voor dat de nodige gegevens om de 24 u. worden verzonden naar de Kansspelcommissie waardoor we nu een zo optimaal mogelijke samenwerking hebben gecreëerd.